Dr.#tinpatisa

That was a party!

By  | 

Αναμφίβολα, το Survivor έχει εκτοπίσει κάθε άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό.

Είναι το κεντρικό θέμα σε κάθε συζήτηση, καθώς παιδάκια νηπιαγωγείου μέχρι παππούδια καφενείου, μιλούν για αυτό με ενθουσιασμό. Πράγματι, διαφέρει από όλα τα υπόλοιπα tv shows για το ξεχωριστό προϊόν που προσφέρει. Αλλά είμαστε στην Ελλάδα, και το καημένο λύγισε!

Χθες λοιπόν, αντί για απαιτητικά αγωνίσματα και πεινασμένους έως εξαθλιωμένους παίκτες, είδαμε μια πιο εξωτική έκδοση του «Στην υγειά μας» (χωρίς το Σπύρο Παπαδόπουλο). Ειλικρινά, τι ήταν αυτό;

Σας έχω ξαναμιλήσει για τα reality shows και τη μανία τους να προβάλλουν την ονειρική ζωή. Το Survivor, όμως δεν έχει αυτό το προφίλ. Ήταν ωραίο που είδαμε τους παίκτες χαλαρούς, αλλά μάλλον αυτή η χαρά ήταν απόλυτα βεβιασμένη.

Προκειμένου να διαφημιστούν όλοι οι χορηγοί, μπερδευτήκαμε με το τι βλέπαμε. Καλλυντικά, ρούχα, κινητά δεν έχουν σχέση με ένα παιχνίδι που «στερεί» από τους παίκτες τα απαραίτητα.

Από εκεί που φοράνε όλοι ένα μαγιό πλύνε-βάλε (και μάλιστα στη θάλασσα), ξαφνικά ήταν όλοι λούσα και στολίδια, γιατί πολύ απλά είχαν διαφημίσεις τέτοιων προϊόντων. Έχουν να μιλήσουν μήνες με τους δικούς τους, και ξαφνικά αποκτούν τηλέφωνα για να βγουν φωτογραφίες.

Τραγούδησαν, χόρεψαν και πολύ καλά έκαναν. Όμως το αποτέλεσμα, δεν ήταν φυσικό και πώς να είναι;  Ήταν μια ακόμα μέρα γυρισμάτων, έπρεπε να είναι ευτυχισμένοι. Και αυτό επιβεβαιώνει όλα τα δημοσιεύματα που μιλούν για «στημένο παιχνίδι». Μάλλον οι έντονες κόντρες αποτελούν τμήμα σεναρίου, οι διάλογοι είναι λίγο υποκινούμενοι και η λίστα συνεχίζεται.

Δεν αντιλέγω, όλοι το είδαμε (εγώ στο mute). Το Survivor άλλωστε είναι ένα είδος εθισμού. Αλλά δεν μπορεί να είμαι η μόνη που το θεώρησε τόσο awkward.

Ήταν ωραίο που είδαμε τους παίκτες να τσαλακώνονται, ήταν και αυτό μέσο προώθησης, να τους συμπαθήσουμε και να ταυτιστούμε. Ο Bo, παρουσίασε και το καινούριο του τραγούδι –άντε και αύριο πλατίνα. Όσον αφορά τα υπόλοιπα καταπληκτικά ταλέντα, ο Κωνσταντίνος θύμιζε θαμώνα μπαρ που άρπαξε μικρόφωνο στο τέλος live.

Ο Ντάνος έδωσε πόνο και μια Ελλάδα αναστέναξε. Ο Μάριος απέδειξε για άλλη μια φορά πως μόνο Κύπριοι κερδίζουν σε διαγωνισμούς τραγουδιού.

Η Λάουρα έβγαλε έμμεσα το παρόπονό της που δεν της έγινε πρόταση από κάποιο σόου τύπου Your face sounds familiar. Ο Σπαλιάρας έπρεπε να μας θυμίσει πως είναι σταρ και η Σάρα ξύπνησε κάτι ζωάκια που απολάμβαναν ανενόχλητα τον ύπνο τους. Ο Ορέστης πάλι, βρήκε αφορμή να δηλώσει τη συμπάθειά του στην Ελισάβετ, προτείνοντας της ντουέτο.

Τέλος, μια λαμπρή καριέρα τηλεμάρκετινγκ περιμένει να αγκαλιάσει το Σάκη Τανιμανίδη. Έχει ταλέντο!

*Προς ενημέρωση, γιατί θα εκτεθείτε σίγουρα σε συζητήσεις σήμερα, ο Χρανιώτης κέρδισε και με καλλιτεχνική μεγαλοψυχία μοιράστηκε το έπαθλο με τον δεύτερο του βάθρου Μάριο. Και του χρόνου στον Δομίνικο παιδιά!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Είμαι η Κική Τσάνη και σπουδάζω στο Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Ζω στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη, την οποία δηλώνω πλέον και ως τόπο καταγωγής(δεν είναι). Λατρεύω το χειμώνα, διαβάζω με μανία ο,τι βρεθεί στα χέρια μου, παρακολουθώ συστηματικά αμέτρητες σειρές, πιστεύω ακράδαντα ότι ο καφές είναι εθισμένος σε μένα και παρατηρώ διεξοδικά τους πάντες και τα πάντα γιατί οι καλύτερες ιστορίες προκύπτουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Η δημοσιογραφία για μένα είναι απόλυτη επιλογή και κόντρα ρόλος ταυτόχρονα, διότι το μόνο που με ευχαριστεί είναι να μεταδίδω ιστορίες, εμπειρίες και φυσικά να σχολιάζω αλλά τρομάζω στην ιδέα αλληλεπίδρασης με το ανθρώπινο είδος.