Astrella

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και έναν Ιχθύ

By  | 

Το τελευταίο ζώδιο του κύκλου είναι και το πιο συναισθηματικό.

Πως και πως περιμέναμε για λίγο ρομάντζο. Εξαιτίας της φύσης τους να τα βλέπουν όλα ονειρικά, συχνά πέφτουν σε παγίδες όσον αφορά τη δουλειά και τις σχέσεις κάθε είδους. Ωστόσο προσαρμόζονται εύκολα και πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να φτάσουν εκεί που θέλουν. Η υπερευαισθησία τους είναι καμιά φορά και η αυτοκαταστροφή τους. Απόλυτα αυθόρμητοι, μπορούν να σαγηνεύσουν το άλλο φύλο με το χαρακτήρα τους, αρκεί πάντα κάποιος να τους λέει να πατάνε στη γη!

The Girl

Πορεύεται πάντα με βάση το συναίσθημα και ακολουθεί τα προαισθήματά της, ακόμα και αν ξέρει πως δεν είναι το σωστό. Αν την κερδίσεις, θα είναι αιώνια αφοσιωμένη και θα σε βάζει πάντα σε προτεραιότητα. Φοβάται να μην πληγώσει ή απογοητεύσει κάποιον και για αυτό το λόγο βρίσκεται μονίμως σε εσωτερική σύγκρουση. Θα καταλάβεις αμέσως πότε είναι ευτυχισμένη και πότε όχι, καθώς όπως αυτή διαβάζει τα υπόλοιπα ζώδια σαν ανοιχτό βιβλίο, γνωστοποιεί συνέχεια τις διαθέσεις της. Είναι ευγενική, αλλά πρόσεξε το χιούμορ σου να μην την προβάλλει.

The Boy

Ο άνδρας Ιχθύς πέρα από ρομαντικός, είναι και αρκετά αναποφάσιστος. Προτιμά να αποφεύγει μια κατάσταση αντί να την αντιμετωπίζει. Πιστεύει ότι υπάρχει η τέλεια γυναίκα και μέχρι να τη βρει, δε θα αρκεστεί σε κάτι που δεν τον συγκινεί. Για να τον κερδίσεις, ρώτησέ τον πράγματα γι’αυτόν. Οι συζητήσεις είναι το δυνατό του σημείο και θα μιλήσει για τα πάντα με μεγάλη ευκολία. Αν του αρέσει η κουβέντα, γίνεται ακόμα περισσότερο προσιτός. Του αρέσει να τον θαυμάζουν, αλλά δε θα καυχηθεί. Κάθε μέρα μαζί του θα είναι μια νέα εμπειρία, καθώς είναι πολύ δραστήριος και βαριέται τη ρουτίνα. Αν του αρέσεις πραγματικά, ετοιμάσου για σκηνικά που θα ζήλευαν και οι πιο ρομαντικές ταινίες!


Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Είμαι η Κική Τσάνη και σπουδάζω στο Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Ζω στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη, την οποία δηλώνω πλέον και ως τόπο καταγωγής(δεν είναι). Λατρεύω το χειμώνα, διαβάζω με μανία ο,τι βρεθεί στα χέρια μου, παρακολουθώ συστηματικά αμέτρητες σειρές, πιστεύω ακράδαντα ότι ο καφές είναι εθισμένος σε μένα και παρατηρώ διεξοδικά τους πάντες και τα πάντα γιατί οι καλύτερες ιστορίες προκύπτουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Η δημοσιογραφία για μένα είναι απόλυτη επιλογή και κόντρα ρόλος ταυτόχρονα, διότι το μόνο που με ευχαριστεί είναι να μεταδίδω ιστορίες, εμπειρίες και φυσικά να σχολιάζω αλλά τρομάζω στην ιδέα αλληλεπίδρασης με το ανθρώπινο είδος.