ΠΛΗΤΤΩ

Τι θα δούμε το Σεπτέμβριο στις κινηματογραφικές αίθουσες

By  | 

Ο Σεπτέμβριος μπήκε για τα καλά και μαζί του επέστρεψαν και οι χειμερινές μας συνήθειες!

Μια από τις αγαπημένες μου είναι το να πηγαίνω cinema με φίλους, να βλέπω την ταινία, να πίνω coca cola στο χάρτινο ποτήρι (γιατί στο χάρτινο ποτήρι έχει πάντα πιο ωραία γεύση) και μετά το τέλος της ταινίας να συζητάω γι’ αυτή και να τη βαθμολογούμε με την παρέα μου, ποντάροντας με πόσο μπορεί να τη βαθμολόγησε το IMDb.

Έτσι έχω ήδη αρχίσει να ψάχνω ποιες ταινίες θα προβληθούν το Σεπτέμβριο στις αίθουσες και σας προτείνω κάποιες από αυτές, για να τις δούμε και να τις βαθμολογήσουμε παρέα.

ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ

LOGAN LUCKY

 

ATOMIC BLONDE

 

ΔΟΥΝΚΕΡΚΗ

 

AMERICAN VALHALLA

 

Ο ΒΑΛΕΡΙΑΝ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ

 

AMERICAN MADE

 

ANNABELLE: CREATION

 

LES EX

 

THE EMOJI MOVIE

KINGSMAN: THE GOLDEN CIRCLE


Ραντεβού στις αίθουσες…

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Ακούω στο περίεργο όνομα, για τους περισσότερους, Φρειδερίκη. Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στη Θεσσαλονίκη, εδώ και 22 χρόνια. Όνειρο μου ήταν να ζήσω κάποια στιγμή σε νησί. Με μάγευαν τα σοκάκια, η συνεχή επαφή με τη θάλασσα, οι μικρές αποστάσεις, η οικειότητα των ανθρώπων, όλα!Το σύμπαν συνωμότησε και κάπως έτσι βρέθηκα για τέσσερα χρόνια στην μαγευτική Μυτιλήνη, σπουδάζοντας Κοινωνιολογία. Έζησα πολλά και έμαθα πολλά περισσότερα που με βοήθησαν να συνεχίσω την μετέπειτα πορεία μου. Θα με βρεις χαμένη σε σοκάκια, σε μαγαζιά κριμένα καλά, να αναζητώ μέρη που θα μου χαρίζουν οικειότητα και θα με μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Θα με βρεις στη θάλασσα, να περπατάω ατελείωτες ώρες, να παρατηρώ τους ανθρώπους, τον ήλιο που δύει και ανατέλλει.