ΠΛΗΤΤΩ

«Βουτήξτε αγάπη στον… καφέ σας!» Vol.2

By  | 

Για δεύτερη χρονιά, η MeliSoula στηρίζει το έργο της Θετικής Φωνής.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η Food Blogger Μελίνα Χατζηπαντελή δημιουργεί στο χώρο του TOMS μία όμορφη δράση με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

Η εμβληματική κόκκινη κορδέλα, σύμβολο-κατατεθέν της εκστρατείας για την ευαισθητοποίηση και την πρόληψη από τον ιό του HIV, βρίσκει την πιο γλυκιά έκφρασή της στα χειροποίητα και τραγανά μπισκότα της pastry & food blogger Μελίνας Χατζηπαντελή, γνωστή και ως MeliSoula!

Συγκεκριμένα, την ημέρα εκείνη ειδικά κατασκευασμένα μπισκότα στο σχήμα της καρδιάς, αλλά και στο σύμβολο ενημέρωσης για τη νόσο θα διατίθενται στο TOMS ως συνοδευτικά κάποιου ροφήματος ή ξεχωριστά για τους ενδιαφερόμενους.

Η ίδια, μας περιμένει την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί, στο TOMS Flagship Thessaloniki για να δοκιμάσουμε τα υπέροχα και λαχταριστά μπισκότα της. Τα έσοδα θα υποστηρίξουν τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος ΘΕΤΙΚΉ ΦΩΝΉ και την εξασφάλιση του εξοπλισμού της Μονάδος Ειδικών Λοιμώξεων του ΑΧΕΠΑ (αποστειρωμένες γάζες, γάντια, μάσκες, αντισηπτικά και πάνες) για τους νοσηλευόμενους άπορους ασθενείς.

Απολαύστε τα με τον πρωινό ή απογευματινό καφέ σας ή κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας , υπενθυμίζοντας σε κάθε μία ξεχωριστά πόσο σημαντική είναι η πρόληψη και η σωστή ενημέρωση!

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η MeliSoula βάζει σε λειτουργία το ταλέντο της για καλό σκοπό και σας περιμένουμε όλους να στηρίξουμε μαζί αυτό το πολύτιμο έργο!


ΙNFO:

TOMS Flagship Store

Τσιμισκή 22, Θεσσαλονίκη 546 24, Ώρες: 10:00–22:00., τηλ.: 231 023 4222

Web: www.melisoula.gr , Facebook page: MeliSoula.gr, Instagram: melisoula.gr

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

To “followyourdream” της ήταν η δημοσιογραφία, την οποία και ακολουθεί. Αν και ο χρόνος της είναι περιορισμένος, παραμένει δημιουργική, γεμάτη χαμόγελα. Θαυμάζει τους ανθρώπους που γοητεύουν με το μυαλό τους και δεν χάνουν την αισιοδοξία τους για την ζωή. Όσο εύκολα προσαρμόζεται τόσο δύσκολα αλλάζει συνήθειες στην ζωή της. Της αρέσει η λογική, η τάξη και έτσι λειτουργεί στην καθημερινότητά της. Δύσκολα αρνείται μια φιλική βραδιά και έναν απολαυστικό καφέ! Λατρεύει τις ατελείωτες ώρες συζητήσεων που οδηγούν σε νέα ερωτήματα. Η agathiara.gr βρέθηκε μπροστά της για να την πατήσει και τα κατάφερε! Έτσι θα βρίσκεται κοντά μας να μας βάλει σε τάξη και να μοιραστεί κάθε τι που ζει και την προβληματίζει!