Dr.#tinpatisa

Όταν οι φίλοι μου την πάτησαν στο κάμπινγκ

By  | 

Δεν ήταν λίγες οι φορές που φίλοι και γνωστοί με παρότρυναν να πάω μαζί τους για κάμπινγκ, γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, είναι από τις καλύτερες εμπειρίες που θα μπορούσα να αποκτήσω στα φοιτητικά μου χρόνια. Σαν κορίτσι που δεν συμπαθεί και πολύ την άμεση επαφή με τη μητέρα φύση, το «όχι» μου, ήταν πάντα ηχηρό.

Ωστόσο, να που η agathiara.gr χρειάστηκε τη βοήθειά μου για να της εξομολογηθώ ιστορίες κάμπινγκ και εγώ δεν είχα. Φυσικά, επιστράτευσα τους φίλους μου, που προφανώς έχουν αφήσει το στίγμα τους σε διάφορα καταλύματα κάμπινγκ ανά τη χώρα και χωρίς κανένα δισταγμό, εξομολογήθηκαν τις πιο αστείες τους ιστορίες.

-Μάλωνα με το φίλο μου και αυτός απλά καθόταν στην άμμο και δε μου έδινε καμία σημασία. Οπότε, βασικά μάλωνα μόνη μου σε μια γεμάτη παραλία. Κάποια στιγμή, γυρίζω το κεφάλι μου και βλέπω τον κολλητό του να βγάζει φωτογραφίες ή βίντεο. Με τρομερή άνεση και χάρη, του πρόσφερα υλικό : πήρα φόρα και κλώτσησα την άμμο, η οποία πήγε όλη πάνω στον φίλο μου. Εγώ έφυγα κυρία.

-Τη σκηνή μου, περιτριγύριζαν οι σκηνές τριών πρώην μου. Μάλιστα γνωρίστηκαν και έκαναν κολλητή παρέα μεταξύ τους.

-Την πάτησα όταν εμπιστεύτηκα να πάω για κάμπινγκ πρώτη φορά με την σκηνή του μπαμπά μου! Εκείνος πίστευε ότι πρόκειται για ό,τι καλύτερο είχε κυκλοφορήσει πριν 20 χρόνια, καμαρώνοντας ότι 3 άντρες κοιμόντουσαν εκεί μέσα. Να μην τα πολυλογώ, οι περαστικοί αναρωτιόνταν αν μένει σκύλος σε αυτή τη σκηνή! Η φίλη που θα μέναμε μαζί, φυσικά παίρνει τη δική της σκηνή από τότε!!

-Κλασικά κοριτσάκια εμείς ψάχναμε αγοράκια να παίξουμε στις διακοπές! Τελικά αφού τους εντοπίσαμε στην παραλία είπαμε να τους εντοπίσουμε και στις σκηνές. Η παρακολούθηση έγινε νύχτα, εμείς κάπως μπερδευτηκαμεκαι χαθήκαμε. Νομίζαμε πως τους βρήκαμε αλλά τελικά κάναμε λάθος και το κερασάκι στην τούρτα ήταν πως έμεναν δίπλα μας αλλά δεν το είχαμε καταλάβει, μέχρι που έφτασε η ώρα να φύγουμε.

-Το μόνο που θυμάμαι από τη διαμονή μου σε κάμπινγκ, ήταν ότι έτρωγα ένα σουβλάκι και κατάπια και το δόντι μου!

-Κάτι φώτιζε μέσα στη σκηνή και η γυναίκα μου νόμιζε ότι είναι πυγολαμπίδα, οπότε το χτυπούσε με το παπούτσι. Τελικά ήταν το κινητό μου.

-Πέρυσι ακολούθησα για πρώτη φορά την παρέα μου, όλοι με μεγάλη εμπειρία στην κατασκήνωση, με ενημέρωσαν απλά τι έπρεπε να προμηθευτώ. Νόμιζα ότι τα είχα πάρει όλα μαζί μου και δεν είχα ξεχάσει τίποτα από τα απαραίτητα. Νόμιζα… Ένα βράδυ, μετά από beach πάρτυ, γυρίσαμε στις σκηνές μας και ξαφνικά άρχισε να φυσάει. Αέρας που καταλάβαινες ότι προμηνύει μπόρα. Όλοι άπλωναν τέντες, έφτιαχναν κάτι ρυάκια γύρω από το αντίσκηνο και άλλα τέτοια που δεν γνώριζα ότι έπρεπε να τα ακολουθήσω ως πρωτόκολλο. Έκανα τον σταυρό μου και κοιμήθηκα. Κατά τις 7 το πρωί ξύπνησα… Μου πήρε λίγα δευτερόλεπτα για να καταλάβω αν ήταν όνειρο ή αλήθεια! Ήταν αλήθεια… Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η σκηνή πλημμύρισε. Εγώ δεν το κατάλαβα και ξύπνησα με 3 πόντους νερό στη σκηνή.  Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την κατάσταση.

Η δική μου ιστορία έχει να κάνει με παρέα γυναικών, που γνώρισε παρέα αντρών και νομίζω η συνέχεια είναι λίγο πολύ προβλέψιμη.

Εύχομαι σε όλους όσους κάνουν κάμπινγκ φέτος, να έχουν να διηγούνται τέτοιες και καλύτερες ιστορίες!

Σχολίασε και εσύ..!

Σχόλια

Είμαι η Κική Τσάνη και σπουδάζω στο Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Ζω στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη, την οποία δηλώνω πλέον και ως τόπο καταγωγής(δεν είναι). Λατρεύω το χειμώνα, διαβάζω με μανία ο,τι βρεθεί στα χέρια μου, παρακολουθώ συστηματικά αμέτρητες σειρές, πιστεύω ακράδαντα ότι ο καφές είναι εθισμένος σε μένα και παρατηρώ διεξοδικά τους πάντες και τα πάντα γιατί οι καλύτερες ιστορίες προκύπτουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Η δημοσιογραφία για μένα είναι απόλυτη επιλογή και κόντρα ρόλος ταυτόχρονα, διότι το μόνο που με ευχαριστεί είναι να μεταδίδω ιστορίες, εμπειρίες και φυσικά να σχολιάζω αλλά τρομάζω στην ιδέα αλληλεπίδρασης με το ανθρώπινο είδος.